Jeg er på leting etter en spennende jobb – si fra hvis du vet om noen som kan ha behov for en som er dyktig på digital kommunikasjon og markedsføring – og som har erfaring med sosiale medier i profesjonell sammenheng.

Har dere planer om å bli bedre på digital kommunikasjon?

Etter et års tid i Halogen som trainee og rådgiver, er jeg på leting etter nye utfordringer og mer erfaring. Jeg har jobbet med digital kommunikasjon og markedsføring – med fokus på sosiale medier. Jeg har hatt en fantastisk tid i Halogen og har lært mye, deltatt i mange spennende prosjekter og blitt kjent med Halogen fra innsiden. Jeg er relativt nyutdannet (MA i 2007), og ønsker mer operativ erfaring. Jeg leter etter en organisasjon som gjerne er litt ambisiøse når det kommer til å ta i bruk sosiale kanaler, der jeg kan bidra med digital kommunikasjon.

Forstår hvordan internett fungerer

Jeg har en bred forståelse for hvordan internett fungerer, og hvilke implikasjoner utvikling av spesielt web 2.0 har for kommunikasjon og markedsføring – hvordan man kan dra nytte av mulighetene internett som medium åpner for.

Allsidig profil

Litt mer konkret har jeg erfaring med å samkjøre web 2.0-teknologi med mer tradisjonelle kommunikasjonskanaler. Jeg kan å opprette, vedlikeholde og videreutvikle initiativ i sosiale medier – i profesjonell sammenheng. I tillegg kan jeg å sette opp verktøy for lytting og overvåking av sosiale medier og tradisjonelle medier.

Jeg har erfaring med publiseringsplattformer som KeyPublisher og WordPress – samt noe EpiServer og eZ Publish. Jeg har også erfaring med webanalyse – hovedsakelig Google Analytics, og jeg har forståelse for både intern og ekstern søkemotoroptimalisering (SEO) og søkemotormarkedsføring (SEM) generelt. Jeg har også en generell forståelse for usability-prinsipper fra studier og etter å ha jobbet i ett av de tyngre usability-miljøene i landet.

Dessuten har jeg jo laget denne nettsiden i WordPress (Thematic) og justert det grafiske, lagt til webanalyse (Google Analytics), verktøy for deling i sosiale medier, mobilt grensesnitt etc.

Følg meg gjerne på Twitter på @JonasSaxvik – og send mail hvis det er noe til jonas@saxvik.net

LinkedIn-profilen min finner du her:

View Jonas Nåvik Saxvik's profile on LinkedIn

Setter veldig stor pris på om du deler denne siden med andre:) Ha en fin dag!